Ο Γιώργος Αυτιάς με τον Γιώργο Παπαδάκη
Ο Γιώργος Αυτιάς με τον Γιώργο Παπαδάκη

Γιώργος Αυτιάς: Η μεγάλη «επιστροφή» στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, εκεί όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα του, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη έπειτα από 21 χρόνια.

Η συνέντευξη άρχισε με μια μακρά αναδρομή στην κοινή τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Αυτιά με τον Γιώργο Παπαδάκη και τις διεκδικήσεις τους μέσω της εκπομπής για τους πολίτες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που στοχεύει να διεκδικήσει ως ευρωβουλευτής, για τη χώρα και τους πολίτες της. «Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας», υπογράμμισε ο Γιώργος Αυτιάς.

Σε ερώτηση για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, είπε πως «ό, τι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει».

Ερωτηθείς για το αν η ενασχόληση του με την πολιτική δημιουργεί ερωτήματα για την αντικειμενικότητά του ως δημοσιογράφος, απάντησε ότι «η αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου, κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί».

Ανέφερε επίσης ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και έχουν φέρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη. Ολοκλήρωσε δε επαναλαμβάνοντας πως κατεβαίνει στις εκλογές ως εθνική Ελλάδας και με το σύνθημα, «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *