Δίκη Folli Follie
Δίκη Folli Follie/Facebook

Δίκη Folli Follie: «Ο πατέρας μου ήταν ο απόλυτος άρχων της εταιρείας» κατέθεσε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Με την απολογία του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Folli Follie Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, γιου του ιδρυτή του ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσου, συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση των παραποιημένων ισολογισμών της εταιρείας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος υποστήριξε ότι ο πατέρας του ήταν ο απόλυτος άρχων της Folli Follie.

«Από την αρχή ένιωσα ότι ήταν ενός ανδρός αρχή. Ο πατέρας μου είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ένιωθα ότι δεν ακουγόμουν. Το ότι δεν ακουγόμουν με προβλημάτισε. Είχα ιδέες και ήθελα να προσφέρω. Το 1997 η εταιρεία εισάγεται στο χρηματιστήριο. Αυτό έφερε στο φως το τι είχε πετύχει η εταιρεία μέχρι τότε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενώ όλοι στην Ελλάδα μας ήξεραν έγινε μια πρόταση για ιδιωτικοποίηση καταστημάτων αφορολόγητων ειδών. Μπήκα μέλος του ΔΣ και άρχισα να διοχετεύω εκεί όλη μου την ενέργεια. Για να είσαι στο αεροδρόμιο πρέπει να είσαι μια γνωστή μάρκα. Οι ταξιδιώτες είναι διεθνείς. Αυτή η εργασία μου όλη αυτή η προσπάθεια μας έφερε σε επαφή με μεγάλους οίκους του εξωτερικού (…) Στη Folli Follie δεν μπορούσα ούτε να τελειώσω τη φράση μου, δεν έβλεπα στον εαυτό μου στο μέλλον να συνεχίζει με αυτό το brand», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα συνεχίσει αύριο την απολογία του.

Folli FollieΔημήτρης Κουτσολιούτσος: «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι σε ίδρυμα για κατάθλιψη»

Νωρίτερα, ο πατέρας του Δημήτρης Κουτσολιούτσος ολοκληρώνοντας τη δική του απολογία είπε: «Με βαραίνει ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα μια σύμπραξη της PcW – και για αυτό δεν έγιναν σωστά οι έλεγχοι -με τη νέα διοίκηση της εταιρείας και την ανοχή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ο νους μου όλο αυτό το διάστημα είναι εκεί. Για πιο λόγο πέντε χρόνια έχουν πουληθεί τα πάντα και συνεχίζεται ένα ψέματα μέχρι σήμερα; Είμαι τόσο στεναχωρημένος…. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι σε κάποιο ίδρυμα για κατάθλιψη θα το παλέψω όμως για να αποκατασταθούν οι άνθρωποι…Αυτό ήθελα να πω γιατί είναι μέσα μου».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *