Παγώνα Πρίσκου
Παγώνα Πρίσκου/facebook

«Με απέλυσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι κουνιάδα του Σκουρλέτη» – Τι καταγγέλλει η Παγώνα Πρίσκου

Με ανάρτησή της στα σόσιαλ, η Παγώνα Πρίσκου, κουνιάδα του Πάνου Σκουρλέτη, εξαπολύει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την απόλυσή της από την Κουμουνδούρου.

Όπως τονίζει, βρισκόταν επί 10 χρόνια στο κόμμα ως βοηθός λογιστή και η παράταξη την απέλυσε «χωρίς καμία αιτιολογία».

Μάλιστα, κατηγόρησε τους Νίκο Παππά, Πάνο Ρήγα, Γιώργο Βουλγαράκη, Νίκο Σκορίνη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ότι, ενώ τους ρωτούσε να μάθει γιατί απολύθηκε, «κανείς τους δεν ανακατεύτηκε».

Η ανάρτηση της Παγώνας Πρίσκου

«Σήμερα απολύθηκα μετά από δέκα χρόνια δουλειάς, χωρίς καμία αιτιολογία. Προσλήφθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 σαν βοηθός λογιστή από τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη. Ήθελε δίπλα του συν τoις άλλοις, κάποιον-α εμπιστοσύνης που να μην είναι πολιτικό στέλεχος. Πολύ γρήγορα κέρδισα την εμπιστοσύνη του. Εργάστηκα μέχρι σήμερα με συνέπεια, ήθος και αξιοπρέπεια. Άλλαξαν οι άνθρωποι, άλλαξαν και τα ήθη» γράφει η κυρία Πρίσκου, ξεκινώντας την ανάρτηση.

«Έτσι μετά από 10 χρόνια δουλειάς και λίγα χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή μου, μου ανακοινώθηκε από το γραφείο του προέδρου Σ. Κασσελάκη ότι απολύομαι χωρίς καμία αιτιολογία. Απεγνωσμένα έτρεχα στους διαδρόμους και ζητούσα απαντήσεις για το λόγο της απόλυσής μου. Συνάντησα Νίκο Παππά, Πάνο Ρήγα, Γιώργο Βουλγαράκη, Νίκο Σκορίνη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου πρώην τομεάρχη εργασίας, αυτήν στο ασανσέρ. Κανείς τους δεν ήξερε τίποτα, κανείς τους δεν ανακατεύτηκε» προσθέτει.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *