Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης / Facebook

Στον Έβρο ο Χρυσοχοΐδης: «Τα σύνορα της χώρας είναι απροσπέλαστα»

«Τα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλή και απροσπέλαστα» ήταν το μήνυμα που έστειλε από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα πλαίσια επίσκεψής του στον νομό.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην ελληνοτουρκική μεθόριο, επιθεώρησε τον φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων που εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει να χτίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης νωρίς το πρωί επισκέφθηκε την περιοχή των Καστανεών στην τουρκική μεθόριο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των έργων. Επιθεωρώντας το τμήμα του φράχτη των 35 χιλιομέτρων, είπε: «Σε λίγο συμπληρώνονται τα συνολικά 70 χιλιόμετρα, και μετά συνεχίζουμε στο βόρειο κομμάτι του νομού». Εξήγγειλε την πρόσληψη 150 συνοριακών φυλάκων σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως επίσης δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό τεχνολογικά των υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Χρυσοχοΐδης: Τα σύνορά μας θα γίνουν περαιτέρω ασφαλή

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε:

«Συνεχίζουμε την κατασκευή του φράχτη, θωρακίζουμε τα σύνορα στον Έβρο, συμπληρώνουμε και διευρύνουμε την ομάδα της συνοριοφυλακής, προσλαμβάνουμε άλλους 150 συνοριοφύλακες στον Έβρο και στη δεύτερη ζώνη στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία. Είμαστε εδώ για να βεβαιώσουμε τους κατοίκους του Έβρου και όλους τους Έλληνες ότι τα σύνορά μας θα γίνουν περαιτέρω ασφαλή».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *