Μαίρη Κατράντζου
Μαίρη Κατράντζου/instagram

Μαίρη Κατράντζου: Η πρώτη Ελληνίδα creative director στον Οίκο Bulgari

Η διάσημη Eλληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου αναλαμβάνει τη νεοσύστατη θέση στον οίκο Bulgari συνεχίζοντας παράλληλα το δικό της brand.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Katrantzou (@marykatrantzou)

Η ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου είναι η πρώτη creative director δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ του οίκου Bulgari, μία θέση που αναλαμβάνει συνεχίζοντας παράλληλα να έχει και τη δημιουργική ευθύνη του δικού της επώνυμου brand Mary Katrantzou.

Η διάσημη σχεδιάστρια που ζει και δημιουργεί στο Λονδίνο δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή η ανάληψη αυτής της νεοσύστατης θέσης στον οίκο Bulgari. «Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και οι ελληνο-ιταλικές ρίζες του οίκου έχουν διαδραματίσει ένα αναπόσπαστο ρόλο στη διαμόρφωσή μου ως σχεδιάστριας», δήλωσε η Μαίρη Κατράντζου, τονίζοντας ότι οι σχεδιαστικοί κώδικες, η μίξη των υλικών, η δεξιοτεχνία στα χρώματα και το αφηγηματικό βάθος της Bulgari αποτελούσαν πάντα πηγή έμπνευσης.

«Η άφιξη της Μαίρης μας κάνει πολύ υπερήφανους. Μοιράζεται με την Bulgari όχι μόνο την ελληνική καταγωγή, αλλά κυρίως την αναζήτηση της αριστείας στην επιλογή των υλικών, τον τρόπο με τον οποίο μετασχηματίζονται με ιδιαίτερη έμφαση στη χειροτεχνία και το πάθος για τα χρώματα», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Jean-Christophe Babin, σε δήλωσή του.

Η πρώτη συλλογή της Μαίρης Κατράντζου ως Creative Director δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ της Bulgari θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Bulgari ανά τον κόσμο τον Αύγουστο του 2024.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *