Βίλλα Βάρη
Βίλλα Βάρη/X

Η βίλα και τα super cars του 47χρονου Ιταλού

Σε υπερπολυτελή βίλα στη Βάρη, η οποία ήταν και γκαλερί διέμενε ο 47χρονος Ιταλός που συνελήφθη στη Βάρκιζα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε διεθνή σπείρα λαθρεμπορίας πετρελαιοειδών.

Ο 47χρονος Ιταλός μέλος σπείρας, η οποία κατάφερε να έχει παράνομο οικονομικό όφελος που ξεπερνάει τα 21 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, βρισκόταν στη χώρα μας και έκανε dolce vita.

Έμενε σε μία αχανούς έκτασης βίλα στη Βάρη, η οποία διαθέτει δύο πισίνες, πολλές ανέσεις και πολυτέλεια. Μάλιστα ο 47χρονος δεν αποχωριζόταν την πολυτελή ζωή ούτε στην καθημερινότητά του, ούτε στις διακοπές του.
Κυκλοφορούσε με πλήθος υπερπολυτελών αυτοκινήτων, αγωνιστικά, κάμπριο, τζιπ, ακόμα και λιμουζίνες, ενώ σε αναρτήσεις του στα social media έχει και φωτογραφίες με σκάφη.

Facebook Ιταλος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από δίκη.

Τον έψαχνε η INTERPOL

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε βάρος του αλλοδαπού είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία από την Interpol. Ο Ιταλός ήταν ηγετικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία είχε ως έδρα τη Λατινική Αμερική.

Η οργάνωση, ως ιδιοκτήτρια δεξαμενοπλοίων, υπό την κάλυψη νομιμοφανών ναυτιλιακών εταιριών, φόρτωνε προϊόντα πετρελαίου από λιμάνια της Λατινικής Αμερικής και πετύχαινε την ιδιοποίησή τους κατά τη μεταφορά τους, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα.

Ειδικότερα, προμηθευόταν συσκευές δορυφορικής αναμετάδοσης και αναγνώρισης από ακινητοποιημένα πλοία, που βρίσκονταν σε λιμάνια της Ασίας, στη συνέχεια τις τοποθετούσε σε δεξαμενόπλοιά της και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τις απενεργοποιούσε, καταφέρνοντας να εξαπατήσει τους ναυλωτές.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *