Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργείο Οικονομικών/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαρρήκτες εισέβαλαν και στο υπουργείο Οικονομικών- Ποια ήταν η λεία τους

Άγνωστοι μπήκαν και σε γραφεία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών επί της οδού οδό Κοραή 4. Την ίδια ημέρα που «άνοιξαν» τα υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικής Συνοχής, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν και γραφεία του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, άγνωστοι διέρρηξαν γραφεία όπου στεγάζεται η υπηρεσία διαχείρισης προγράμματος ανθρωπίνων δυναμικών και κοινωνικής συνοχής του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στην οδό Κοραή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες αφαίρεσαν τρεις οθόνες υπολογιστών και μια καφετιέρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι είχαν εισβάλλει της αρχικά στον πέμπτο όροφο του κτιρίου της οδού Δραγατσανιου όπου στεγάζεται το τμήμα πληροφορικής του υπουργείου Εργασίας.

Εκεί, αφού ερεύνησαν τους χώρους, δεν αφαίρεσαν κάτι και αποχώρησαν. Στη συνέχεια, ανέβηκαν στον 7ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία πληρωμής και δαπανών του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Αφού έψαξαν τους χώρους, αφαίρεσαν 30 φορητούς υπολογιστές άγνωστης αξίας και τράπηκαν σε φυγή.