Η Μπέττυ Μαγγίρα και η Φαίη Σκορδά
Η Μπέττυ Μαγγίρα και η Φαίη Σκορδά

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1 – Αιχμές για το κανάλι από τη Σκορδά

Ένα από τα πρόσωπα που συζητείται έντονα εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον υπήρχε ένα μεγάλο ερωτηματικό, είναι η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια, η οποία απασχόλησε έντονα το περσινό καλοκαίρι με το θρίλερ της μεταγραφής της από το OPEN στον ANT1, φαίνεται ότι ένα χρόνο μετά ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ήταν μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη αυτής της συνεργασίας που ξεκίνησαν οι πρώτοι τριγμοί, όταν το κανάλι ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει τελικά στην παραγωγή του Your Face Sounds Familiar, ένα πρότζεκτ του οποίου την παρουσίαση θα αναλάμβανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, άρχισαν οι διαβουλεύσεις σχετικά με τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν στην εκπομπή I love Σου Κου, ώστε αυτή να γίνει πιο ανταγωνιστική. Κάπου εκεί εντοπίζεται και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης αυτής της συνεργασίας. Ο ΑΝΤ1 ζήτησε μια στροφή και προς την ενημέρωση, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την παρουσιάστρια, η οποία έτσι κι αλλιώς αποτελεί πρόσωπο συνυφασμένο με την καθαρή ψυχαγωγία.

Όταν, λοιπόν, άρχισαν οι συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, τέθηκε ξεκάθαρα πλέον από τον σταθμό, πως η εκπομπή την επόμενη χρονιά θα πρέπει να είναι infotainment. Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκαθάρισε πως δεν είναι κάτι που η ίδια επιθυμεί, έκανε ωστόσο την αντιπρότασή της, να ενταχθούν δηλαδή στο I love Σου Κου πρόσωπα της ενημέρωσης.

Τελικά, την περασμένη Παρασκευή, ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε την Μπέττυ Μαγγίρα πως η εκπομπή της δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά, εν μέσω έντονης φημολογίας πως του χρόνου θα αναλάβουν το Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Θανάση Πάτρα -κάτι το οποίο δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Κάπως έτσι ολοκληρώνεται, λίγο… αμήχανα, η συνεργασία, χωρίς να ενεργοποιηθεί το συν ένα στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας.

Αιχμές από τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Μαγγίρα

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά σχολίασε στον αέρα του “Fays Time” την διακοπή συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή το ζήτημα της διαφωνίας που προέκυψε, ότι δηλαδή το κανάλι θέλει μια infotainment εκπομπή και η παρουσιάστρια μια καθαρά ψυχαγωγική, η Φαίη Σκορδά, η οποία τηλεφώνησε τις προηγούμενες ημέρες στην Μπέττυ Μαγγίρα, έκανε μια συγκεκριμένη τοποθέτηση με αναφορά και στον Γιώργο Λιάγκα:

“Αποφάσισαν ότι η εκπομπή πρέπει να είναι σε ένα άλλο μοντέλο, το οποίο θεωρώ ότι της το πρότειναν για να της το προτείνουν. Είναι δυνατόν; Δεν θεωρώ ότι βλέπουν στην Μπέττυ Μαγγίρα το πρόσωπo που θα θέλει να καλύψει το infotainment. Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκπομπές ίδιες; Θα το πω ξεκάθαρα, γιατί δεν θέλω να αναφερθώ αλλά αγαπώ την Μπέττυ. Το ότι το Πρωινό αυτή τη στιγμή έχει έναν παρουσιαστή, ο οποίος το κάνει πολύ καλά, είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι δημοσιογράφος. Συγγνώμη. Το να πας να βρεις ένα τέτοιο μοντέλο, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι” τόνισε σε έντονο ύφος.

“Έχει να κάνει με τα χρόνια εμπειρίας, με το τι έχει καλύψει ο κάθε άνθρωπος, με το τι έχει κάνει. Δε γίνεται. Δηλαδή, βρίσκω κάτι και αυτό κάνει σώνει και ντε επιτυχία;” κατέληξε η Φαίη Σκορδά.