Η Μάγισσα στον ΑΝΤ1
Η Μάγισσα στον ΑΝΤ1/ΑΝΤ1

Spoiler «Η Μάγισσα»: Η Θεοφανώ ανατρέπει τα σχέδια του Αντρέι

Έρχονται νέα καθηλωτικά επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» στον ΑΝΤ1 καθώς πλησιάζει και το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς.

Προσεχώς θα παρακολουθήσουμε ο Μισέλ θα αναγκαστεί να παραδώσει στα χέρια του Σπήλιου Γερακάρη τον θησαυρό των Γερακάρηδων, που τόσο πολύ επιθυμούσε να βρει.

Με ένα σχέδιο που καταστρώνει καταφέρνει και τον βρίσκει, αλλά τα σχέδια του ήταν να τον κρατήσει ώστε να μπορέσει να το σκάσει μαζί με την Σκεύω και τα παιδιά της.

Όπως αναφέρει το «Τηλέραμα», παρόλο που παραδίδει τον θησαυρό όμως στον Σπήλιο, προκαλούνται νέες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.

Η Θεοφανώ ανατρέπει τα σχέδια του Αντρέι

Το σχέδιο του Κανέλλου από την άλλη, στέφεται με επιτυχία και έτσι καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο των Λασκαραίων. Μόνο που δεν φεύγει μόνος, καθώς παίρνει μαζί του όμηρο τον Τζανή.

Η Γερακίνα βλέπει τους χειρότερους εφιάλτες της να γίνονται πραγματικότητα. Οι υποψίες της ότι η πεθερά της, η Κυπριανή, βρίσκεται πίσω από τον θάνατο του γιου της, του Πετρούνη, και πως ο ίδιος της ο άντρας, ο Σπήλιος, το ήξερε, επιβεβαιώνονται. Αυτή η αποκάλυψη την συντρίβει και ρίχνει οριστικά ταφόπλακα στον γάμο της, ταυτόχρονα όμως φουντώνει τη μανία της για εκδίκηση.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Θεοφανώ. Ανατρέποντας από μόνη της τα σχέδια του Αντρέι να την κλέψει από τον πύργο των Λασκαραίων και να τη σώσει, τώρα είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της, της Αναχίτ, για εκδίκηση.

Παράλληλα, η χειρότερη πράξη της Δαμιανής, η εντολή που έδωσε στην Πολυξένη να πνίξει το ίδιο της το εγγόνι, έρχεται στο φως ανατρέποντας τα πάντα…

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *