Τρομοκρατική Επίθεση στη Μόσχα από τον ISIS
Τρομοκρατική Επίθεση στη Μόσχα από τον ISIS/Twitter

Μόσχα: Νέες απειλές ISIS – «Να περιμένετε σφαγή πολύ σύντομα»

Ο ISIS απειλεί να «σφαγιάσει» τον Πούτιν και τους Ρώσους και λέει ότι το βίντεο με τους τρομοκράτες της επίθεσης στη Μόσχα να βασανίζονται «αύξησε τη δίψα για αίμα σε χιλιάδες αδέρφια» -καθώς το Κρεμλίνο υπόσχεται να σκοτώσει όλους τους εμπλεκόμενους.

Οι τέσσερις Ρώσοι υπήκοοι, που αναγνωρίστηκαν ως Dalerdzhon Mirzoyev, 32 ετών, Saidakrami Rachabalizoda, 30 ετών, Shamsidin Fariduni, 25 ετών, και Mukhammadsobir Faizov, 19 ετών, υποβλήθηκαν σε σκληρές συνθήκες κράτησης και εμφανίστηκαν σε ρωσικό δικαστήριο την Κυριακή με σοβαρά τραύματα.

Ένα βίντεο έδειχνε τον Rachabalizoda να κλαίει και να ουρλιάζει στο έδαφος, καθώς οι Ρώσοι στρατιώτες τον χτυπούσαν με τα κοντάκια των όπλων τους, ενώ ένα άλλο βίντεο έδειχνε έναν αξιωματικό να του κόβει το δεξί αυτί και να τον ταΐζει με τη βία.

Αργότερα εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πρησμένα χαρακτηριστικά προσώπου και έναν τεράστιο επίδεσμο στο δεξί του αυτί.

Ο ISIS απάντησε σήμερα, καλώντας τον Πούτιν να «σταματήσει να βασανίζει τους ισλαμιστές κρατούμενους».

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί: «Θα εκδικηθούμε για τους αιχμάλωτους αδελφούς μας»

Η τρομοκρατική οργάνωση, η οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, δήλωσε ότι οι εικόνες και τα βίντεο που διέρρευσαν από την κακοποίηση που υπέστησαν οι τρομοκράτες από τις ρωσικές αρχές απλώς αύξησαν τη «δίψα για αίμα για χιλιάδες αδελφούς τους».

Το Ισλαμικό Κράτος ανέφερε: «Προς όλους τους άγριους Ρώσους! Σταματήστε να βασανίζετε κρατούμενους του Ισλαμικού Κράτους».

«Προσοχή! Μην νομίζετε ότι δεν έχουμε την ευκαιρία να σας εκδικηθούμε για τους αιχμάλωτους αδελφούς μας. Στην επίθεση της Παρασκευής, σας αποδείξαμε ότι, θεού θέλοντος, οι Μουτζαχεντίν του Ισλαμικού Κράτους μπορούν να σας τιμωρήσουν για οποιαδήποτε φρίκη σας» πρόσθεσε ο ISIS, σύμφωνα με την Daily Mail.

Περιμένετε μια σφαγή, πολύ σύντομα, απειλεί το Ισλαμικό Κράτος

«Αυτή τη φορά, θα σας χτυπήσουμε τόσο δυνατά στο κεφάλι που οι μελλοντικές γενιές, θεού θέλοντος, θα σας θυμούνται και αυτοί οι πόνοι και οι πληγές του παρελθόντος θα ξεχαστούν».

«Ναι! Πολύ βαριά, θανατηφόρα, αιματηρά, καυτά και καταστροφικά χτυπήματα. Περιμένετε! Περιμένετε μια σφαγή, θεού θέλοντος. Πολύ σύντομα, θεού θέλοντος» προειδοποιεί το Ισλαμικό Κράτος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *