Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης/Facebook

Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν τίθεται κανένα θέμα αλλοίωσης της έρευνας

«H κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να μείνει αναπάντητο στο σοβαρό θέμα της υπόθεσης των Τεμπών. Δεν παρέχει καμία κάλυψη σε κανέναν και θέλει να χυθεί άπλετο φως», ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Επίσης, πρόσθεσε: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της αντικειμενικά και αμερόληπτα, χωρίς αστερίσκους και χωρίς εξαιρέσεις. Να ερευνήσει τους πάντες και τα πάντα».

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι «σκοπός δεν είναι η ερευνητική δημοσιογραφία, αλλά να μπει άλλο ένα αφήγημα για συγκάλυψη και αυτό είναι επικίνδυνο».

«Η αστυνομία έχει πάει στη δικαιοσύνη τις πλήρεις συνομιλίες από τα καταγραφικά του ΟΣΕ, δεν τίθεται κανένα θέμα αλλοίωσης της έρευνας για το δυστύχημα των Τεμπών».

Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για αφήγημα αμφισβήτησης του ανθρώπινου λάθους, το οποίο έχει ήδη παραδεχτεί ο σταθμάρχης εξ αρχής. Συμπλήρωσε ότι δεν πρόκειται μόνο για ανθρώπινο λάθος ωστόσο αυτό δεν αμφισβητείται.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ανασύρθηκε «ένα λυμένο θέμα ένα χρόνο μετά, που δεν επηρεάζει την ουσία της υπόθεσης, για να παρουσιαστεί ως ένα ακόμα ζήτημα στο ευρύτερο αφήγημα της συγκάλυψης».

Μάλιστα σημείωσε ότι στο πλαίσιο της τραγικής αυτής υπόθεσης, υπάρχει πρόσφορο έδαφος να καλλιεργηθούν θεωρίες συνωμοσίας.

«Ο Στέφανος Κασελάκης είναι συνειδητός υπονομευτής του πολιτεύματος»
Με αφορμή τη πρόταση δυσπιστίας, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική κοινοβουλευτική διαδικασία, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως λίγο μετά το δημοσίευμα έρχεται ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος έχει καταλογίσει τα χίλια μύρια όσα στην κυβέρνηση, και καταθέτει πρόταση δυσπιστίας 24 Μαρτίου για ένα θέμα από το οποίο δεν προκύπτει ούτε ζήτημα αλλοίωσης της δικαστικής έρευνας ούτε θέμα επηρεασμού της κοινής γνώμης γιατί ο σταθμάρχης έχει ομολογήσει.

«Έχουμε καθήκον όταν φαίνεται αν απειλείται η αλήθεια να βγούμε μπροστά και να μην αφήσουμε κανένα ψεγάδι καμία σπιθαμή παραπληροφόρησης», συμπλήρωσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε συνειδητό υπονομευτή του πολιτεύματος τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα των Συντακτών, με το οποίο ζητά τη διεξαγωγή εκλογών με διεθνείς παρατηρητές.

«Ο κ. Κασσελακης ελαφρά τη καρδία παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα. Δεν θα το αφήσουμε να πέσει κάτω, γιατί έχουμε καθήκον να προστατέψουμε τη δημοκρατία. Όταν καλλιεργείται ένταση και πόλωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα με 57 νεκρούς, η κυβέρνηση θα βγει μπροστά και δεν θα αφήσει κανένα ψεγάδι, καμία σπιθαμή παραπληροφόρησης» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *