Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης/Facebook

Μαρινάκης: Το ΥΠΕΣ θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών

Καμία βάση δεν έχει η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να εμπλέξει την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως στο ζήτημα της αποστολής email από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι την επίμαχη περίοδο η Νίκη Κεραμέως δεν ήταν στο υπουργείο Εσωτερικών και τόνισε ότι αυτή η προσπάθεια εμπλοκής της αποδεικνύει την απόπειρα της αντιπολίτευσης να εργαλειοποιήσει την επιστολική ψήφο. «Πάει πολύ να μας κατηγορούν αυτοί οι οποίοι έχουν ανθρώπους που είναι αμετάκλητα καταδικασμένοι για ζητήματα χειραγώγησης των μέσων» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Αναρωτήθηκε επίσης πώς είναι δυνατόν να τίθεται εν αμφιβόλω μια εκλογική διαδικασία επειδή διέρρευσαν τα email κάποιων ψηφοφόρων. «Το κάνει κάποιος μόνο αν θέλει να χτίσει ένα επικίνδυνο αφήγημα. Όποιος έχει περάσει έστω και απ’ έξω από ένα εκλογικό κέντρο ξέρει ότι οι εκλογές είναι διασφαλισμένες» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών θα κάνει οτιδήποτε για να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και όποιος θα βρεθεί να παρανομεί θα απομακρύνεται.

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Κύπρο, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι αποτελούν προσβολή της μνήμης των θυμάτων της τουρκικής εισβολής.

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *