Η Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου και Λάμπρος Κωνταντάρας τσακώθηκαν στο Twitter

Κατερίνα Καινούργιου και Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι η νέα κόντρα που αναπτύχθηκε με αφορμή τη δήλωση του δεύτερου ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με την παρουσιάστρια.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο «I Love ΣουΚού». «Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

Ένας χρήστης του Twitter πόσταρε τη δήλωση προς την Κατερίνα Καινούργιου η οποία απάντησε, ενώ και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπήκε στη συζήτηση.

Ο καβγάς στο Twitter Καινούργιου-Κωνσταντάρα

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας του Alpha. «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους», έγραψε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπήκε και αυτός στη συζήτηση και απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου. «Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να κλείσει τη συζήτηση εκεί γράφοντας: «Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *