Κατερίνα Γκαγκάκη
Κατερίνα Γκαγκάκη/Facebook

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ένα μικρό σκοτάδι το έχω» – «Είμαι αφόρητα δύσκολος άνθρωπος και ανασφαλής»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην εκπομπή, «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη για τον χαρακτήρα της, τα τρωτά της σημεία, την ζήλεια πρώην συντρόφου της καθώς και τη βουλιμία.

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν είδα αυτούς που είχαν ζήλο για να μάθουν ποιος ήταν ο κακοποιητής μου να παίζουν τις δηλώσεις της Γκαγκάκη.
Θέματα δηλαδή που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες της διπλανής πόρτας και είναι αξιοσέβαστο όταν ένα δημόσιο πρόσωπο και επιτυχημένο επαγγελματικά έχει το σθένος να παραδεχτεί δημόσια την τρωτότητά της.

«Είμαι πολύ καλά, χαίρομαι που ήρθα εδώ. Σχεδόν ποτέ δε θα πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά γιατί το θεωρώ λίγο γρουσουζιά. Για κάποιον λίγο είμαι πολύ καλά, έχω πολλά πράγματα να λύσω ακόμα, πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά νομίζω ότι θα τις λύσω» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας απαισιόδοξος άνθρωπος, λίγο γκρίζος και έχω ένα φίλτρο που οτιδήποτε καλό συμβαίνει το περνάω από πάνω. Προσπαθώ λίγο να το αλλάξω, προσπαθώ να το αποδεχτώ. Ένα μικρό σκοτάδι το έχω, βλέπω τα χαρακτηριστικά μου να εξελίσσονται μέσα στα χρόνια, τα κακά γίνονται και χειροτέρα απλά στρογγυλεύω λίγο τις γωνίες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δε θα άλλαζα τίποτα γιατί είμαι στη φάση που λέω ό,τι συνέβη, συνέβη για καλό. Είμαι πολύ αναβλητικός άνθρωπος αναποφάσιστος και αφόρητα ανασφαλής. Στα επαγγελματικά είμαι πολύ δομημένη και σίγουρη, στην προσωπική μου καθημερινότητα είμαι δύσκολος άνθρωπος».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω υπάρξει σε μια σχέση με τρομερή ζήλεια σε σημεία που ήταν κακοποιητικά. Δεν το κατάλαβα από την αρχή… δεν σκέφτηκα ποτέ ότι έφταιγα εγώ. Έχω βιώσει διάφορα».

Και τόνισε: «Στα επαγγελματικά μου έχω αισθανθεί φόβο, πίεση. Κλάμα γιατί υπήρχε μια πίεση από πολλές πλευρές. Δεν τόλμησα να κάνω πολλά πράγματα, δεν ξέρω αν θα το έκανα τώρα. Έχει μεγάλη σημασία τι περιβάλλον έχεις».
Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω αποφασίσει ότι πλέον θα μιλήσω για αυτό και θα μιλάω γιατί αφορά πολύ κόσμο. Εγώ με τα χρόνια ήμουν βουλιμική με κρίσεις άσχημες. Οι γονείς μου πήραν πολλά χρόνια να το πάρουν χαμπάρι γιατί το έκρυβα πολύ καλά».

Και συμπλήρωσε: «Αυτό με τα χρόνια έχει καλές και κακές περιόδους, είχε περιόδους που ήμουν μη λειτουργική, με πολλά άλλα ιατρικά ζητήματα που προέκυψαν. Υπάρχουν δύσκολες περίοδοι που συμβαίνει ξανά και αποφάσισα να μιλάω γι’ αυτό γιατί πολύς κόσμος το αντιμετωπίζει. Δε θεωρώ ότι λύνεται, θεωρώ ότι μετριάζεται. Υπάρχουν περίοδοι που είναι καταθλιπτικές, τα τελευταία 2 – 3 χρόνια είμαι καλά. Συνήθως όταν έχω πολλά πράγματα να κάνω και θεωρώ ότι είμαι πολύ αποδοτική σε αυτά, τα υπόλοιπα πάνε στο πλάι».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν μου τα αφαιρείς αυτά, δεν είμαι πολύ σίγουρη πώς να διαχειριστώ τον χρόνο μου. Εμένα με βοηθάει πολύ η δημόσια δέσμευση. Υπήρξε περίοδος που επέλεξα να είμαι σε καθημερινή εκπομπή για να έχω τη δέσμευση ότι θα είμαι κάπου, μου κάνει καλό».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *