Μπουρχάν Μπαράν
Μπουρχάν Μπαράν/X

Διαγράφηκε από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Μπαράν Μπουρχάν – Ζητήθηκε η άρση ασυλίας του

Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο βουλευτής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του, με προσωπική απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την δικαστική υπόθεση υπήρξε σχετική ενημέρωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Το χρονικό της διαγραφής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χαρ. Τρικούπη «έβραζε» εδώ και καιρό με τον  πρώην πλέον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μπαράν Μπουρχάν, καθώς έχουν προηγηθεί ατυχείς δηλώσεις του «ότι υπάρχουν παιδιά και γονείς με προβληματικό DNA».

Σε αυτό, προστίθεται και η δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί για παράνομες συνταγογραφήσεις και δικάζεται αυτό το διάστημα (από το 2014), ενώ έχει ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Αύριο Τετάρτη μάλιστα συζητείται το αίτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο Μπουρχάν Μπαράν θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *