Η Ελένη Σωτηριάδου
Η Ελένη Σωτηριάδου

Πρεμιέρα το Σάββατο για την εκπομπή «Πάνω από όλα η υγεία σας» με την Ελένη Σωτηριάδου στο Smile TV

Το Σάββατο 20 Ιουλίου ξεκινά η νέα εκπομπή στο κανάλι Smile TV «Πάνω από όλα η υγεία σας» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ελένη Σωτηριάδου.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου και σε επανάληψη στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής, κάθε εβδομάδα.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένος είναι ο καθηγητής Παθολογίας ΕΚΠΑ Νικόλαος Τεντολούρης, υπεύθυνος του διαβητολογικού κέντρου στο Λαϊκό Νοσοκομείο, στην Α’ Προπαιδευτική Κλινική, με θέμα της εκπομπής, «Σακχαρώδης Διαβήτης και Καλοκαίρι».

Η Ελένη Σωτηριάδου και ο Νικόλαος Τεντολούρης
Η Ελένη Σωτηριάδου και ο Νικόλαος Τεντολούρης

Ο κ. Τεντολούρης δίνει συμβουλές για τα άτομα με διαβήτη, πώς να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τις υπογλυκαιμίες, την αφυδάτωση, τον καύσωνα, τους «πειρασμούς» όπως τα παγωτά και τα δροσερά καλοκαιρινά ποτά.

Παράλληλα, ο κ. καθηγητής συμβουλεύει για τους τους τρόπους ταξιδίων και το τι είναι προτιμότερο, να ταξιδεύει ένας διαβητικός με αεροπλάνο ή με το αυτοκίνητο, ενώ μας μιλάει για τη σωστή χρήση των συσκευών ινσουλίνης. Επιπλέον, ο κ. Τεντολούρης παρέχει συμβουλές για το «Διαβητικό Πόδι», την πάθηση που οφείλεται στον σακχαρώδη διαβήτη και αφορά την αιμάτωση του εν λόγω άκρου και την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύει ο ασθενής στην άμμο σε αυτήν την περίπτωση.

Συντονιστείτε στο Smile TV, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00 ακριβώς.