Δικαστική Απόφαση
Δικαστική Απόφαση/facebook

Βόλος: Για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης στον ανακριτή ο ανήλικος που ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλον μαθητή

Για «απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης» κατηγορείται ο ανήλικος μαθητής από τον Βόλο που ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλον μαθητή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο μαθητής που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση, είναι στο όριο του αυτισμού, αλλά με πλήρη αντίληψη.

Ο φερόμενος δράστης μπήκε στο σχολείο, τον πλησίασε και ακολούθησε το επεισόδιο όπου και οι δύο έπεσαν στο έδαφος, με τον πρώτο να προσπαθεί να τον κλωτσήσει. Ωστόσο, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι δεν κατάφερε να τον πετύχει κι έτσι δεν του προκάλεσε καμία σωματική βλάβη.

Επίσης, ο ανήλικος που κατηγορείται για την επίθεση, φέρεται να είπε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ότι το άλλο παιδί πείραζε τους φίλους του.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας του μαθητή που βρίσκεται στα όρια του αυτισμού, όπως και ο ίδιος, είπαν στους αστυνομικούς πως δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη του συλληφθέντα.

Ωστόσο λόγω του γεγονότος πως ο μαθητής βρίσκεται στο όριο του αυτισμού κινήθηκε αυτεπάγγελτα η διαδικασία με αποτέλεσμα να κατηγορείται ο συλληφθής για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *