Ζώδια
Ζώδια/Envato

Τα ζώδια σήμερα, 11 Απριλίου

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός
Είσαι δύναμη στη δουλειά σήμερα. Ο Άρης σας φέρνει ενέργεια και καλή τύχη όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε σε τι πρέπει να επικεντρωθείτε και τι πρέπει να περιμένετε για αργότερα. Η εργάσιμη ημέρα ξεκινά με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους.

Σήμερα αρχίζει ένα διήμερο «παράθυρο» ευκαιρίας που σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και με σαφήνεια. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να γράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δημιουργήσετε αναφορές, να υπογράψετε συμβόλαια και να έχετε συναντήσεις εξουσίας με ανώτερους. Σε προσωπικό επίπεδο, αν έχετε εργασίες που πρέπει να γίνουν στο αυτοκίνητό σας, προγραμματίστε τις πριν από το Σαββατοκύριακο.

Ταύρος
Τα νομικά θέματα, οι διαφωνίες και η επίλυση συγκρούσεων λειτουργούν καλά για σένα, Ταύρε. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια μοίρα που βελτιώνει την τύχη σας στη δικαστική αίθουσα. Σήμερα, τα χρήματα ρέουν από διάφορες πηγές. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο του εισοδήματος, των προσωπικών αξιών και των πόρων.

Μια επιταγή μπορεί να έρθει από το πουθενά. Χρήματα που σας οφείλονται μπορούν να εξοφληθούν αυτή την εβδομάδα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με οικονομικούς συμβούλους που επιβλέπουν τις επενδύσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής σας υπενθυμίζει να αποφεύγετε τους κουτσομπόληδες. Ένας εχθρός μπορεί να αποκαλυφθεί.

Δίδυμοι
Η ανταγωνιστική σου πλευρά πρέπει να βγει προς τα έξω, Δίδυμε. Σήμερα μπορεί να είναι μια από εκείνες τις μέρες που νιώθετε ότι πρέπει να παλέψετε για ό,τι σας ανήκει. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας σήμερα, φέρνοντας μια πρόσθετη δόση προσωπικής ενέργειας. Αυτό σας παρακινεί να κάνετε δουλειές, να κάνετε θελήματα και να ασχοληθείτε με προσωπικές εργασίες.

Αν έχετε ρεπό, επικεντρωθείτε στην οργάνωση της κρεβατοκάμαράς σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει. Ακούστε κλασική μουσική και περάστε ποιοτικό χρόνο στη φύση. Σημειώστε τις σκέψεις σας σε ημερολόγιο και ορίστε έναν στόχο για τον μήνα.

Καρκίνος
Βρίσκεσαι σε ένα σημείο εκκίνησης, Καρκίνε. Ως το μόνο ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στις διακυμάνσεις της μεταβαλλόμενης ενέργειάς της.

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με ένα αίσθημα επείγοντος, καθώς η Σελήνη αφήνει τον γήινο Ταύρο για να εισέλθει σε ένα ζώδιο του αέρα, τους Διδύμους. Οι Δίδυμοι κυβερνούν τον οίκο των κρυφών εχθρών σας, οπότε προσέξτε τι λέτε ή τι κάνετε κοντά σε ανθρώπους που νιώθετε ότι δεν είναι αξιόπιστοι.

Αποφύγετε όσο μπορείτε συναδέλφους που κουτσομπολεύουν συχνά ή είναι εκδικητικοί. Προστατέψτε την ενέργειά σας από τα εριστικά μέλη της οικογένειας. Στείλτε τις κλήσεις τους στον τηλεφωνητή αν μπορείτε σήμερα. Προσπαθήστε να παρακολουθείτε στενά τα συναισθήματά σας για έχετε σήμερα μία πολύ καλή μέρα παρά τα όσα θα σας φέρει η ζωή.

Λέων
Σας αρέσει να διδάσκετε; Θέλατε πάντα να καθοδηγήσετε κάποιον; Το κομμάτι του εαυτού σας που λατρεύει να προσφέρει στους άλλους ενεργοποιείται σήμερα καθώς ο Ήλιος φτάνει στη μαγική 22η μοίρα του Κριού. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να βοηθήσετε τους άλλους, δημοσιεύοντας συμβουλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είστε ο καλύτερος φίλος και οι άλλοι το καταλαβαίνουν καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα της φιλίας σας. Εκπέμπετε τις πιο φιλικές δονήσεις. Αν έχετε να πάτε σε μια εκδήλωση απόψε, θα μπορούσατε εύκολα να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής. Πάρτε επαγγελματικές κάρτες ή έχετε έτοιμα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Παρθένος
Η υπερβολική σκέψη μπορεί να είναι εξαντλητική, οπότε αντί να κρατάτε όλες τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, γράψτε τις ή μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με έναν φίλο. Ο σημερινός ανάδρομος Ερμής περιστρέφεται στην 22η μοίρα σας στον Κριό, φέρνοντας στο προσκήνιο κρυφούς φόβους.

Είναι σημαντικό να ζείτε μέσα στη στιγμή. Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, φέρνοντας αυξημένη προσοχή στον τομέα της καριέρας σας.

Αυτή η μέρα μπορεί να είναι γεμάτη με ιδιαίτερα δημιουργικές ιδέες. Μπορεί να σκεφτείτε μια θαυμάσια ιδέα για ένα νέο έργο ή να έχετε έμπνευση για την επίλυση ενός προβλήματος που πρέπει να λυθεί σύντομα. Ωστόσο, ίσως να θέλετε να μειώσετε την πρόσληψη καφεΐνης σήμερα, καθώς το νευρικό σας σύστημα μπορεί να δουλέψει υπερωρίες. Πιείτε περισσότερο νερό.

Ζυγός
Ένα δώρο μπορεί να σας έρθει σήμερα μέσω ενός συγγενή ή κάποιου που σας έχει βοηθήσει στο παρελθόν. Η Αφροδίτη είναι ισχυρή σήμερα, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή μια εργασία που απαιτεί πολλή ενέργεια.

Σήμερα είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε σχέδια ταξιδιού, να προετοιμάσετε το όχημά σας για ένα ταξίδι ή να κάνετε αίτηση για νέο διαβατήριο. Αν έχετε σχέδια ταξίδι στο εξωτερικό, επικεντρωθείτε σήμερα στην προετοιμασία του.

Σκορπιός
Ποια είναι η δική σας ιδέα της επιτυχίας; Είναι να έχετε ένα ωραίο σπίτι, να αγοράζετε πολυτελή αντικείμενα ή να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο; Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Πλούτωνα, να βρίσκεται στη μοίρα του Ταύρου, το μυαλό και η προσοχή σας θα στραφούν προς τα χρήματα και την οικονομική ασφάλεια.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο της ανώτερης μάθησης, οπότε αν ξεκινάτε μια νέα εργασία έξω από τη ζώνη άνεσής σας, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αρχίσετε. Μπορείτε να ερευνήσετε και να βρείτε ό,τι χρειάζεστε σχετικά εύκολα. Είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα για να επισκεφθείτε μια βιβλιοθήκη.

Τοξότης
Έχετε τη δύναμη να εκδηλώσετε αυτό που χρειάζεστε σήμερα και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Φορέστε το μοβ χρώμα για να προσελκύσετε περισσότερη καλή τύχη στη ζωή σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων. Ίσως συναντήσετε κάποιον κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες και συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει λόγος που ήρθατε κοντά. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια υπέροχη έκπληξη για εσάς.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα σας φέρνει αφθονία και την ικανότητα να αντλείτε τα πράγματα που χρειάζεστε για τον εαυτό σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εξαιρετικές δυνατότητές σας για οικονομικά κέρδη.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, φέρνοντας χαρά στα καθημερινά καθήκοντα και τις ευθύνες. Είναι μια εξαιρετική μέρα για τον προϋπολογισμό και τη δημιουργία μίας ρουτίνας εξοικονόμησης χρημάτων.

Μπορείτε να παρακολουθείτε καλύτερα τον τρόπο που ξοδεύετε, ώστε να κάνετε αλλαγές για να εξοικονομήσετε (ή να επενδύσετε) περισσότερα χρήματα.

Υδροχόος
Θέλεις να είσαι ελεύθερος, Υδροχόε. Θα λαχταρήσεις να είσαι ελεύθερος να κάνεις τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Είστε έτοιμοι να κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια και ο Ουρανός, ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ενθαρρύνει τις φιλοσοφικές αναζητήσεις, τα εκπαιδευτικά όνειρα και κάθε μακρινό ταξίδι που επιθυμείτε να κάνετε.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, φέρνοντας έναν αέρα χαράς στην ημέρα. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παίξτε μουσική. Πηγαίνετε σε ένα χορό ή κάντε κάτι καλλιτεχνικό και δημιουργικό.

Ιχθύες
Μπορεί να βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή, την καριέρα ή τη σχέση σας. Η ενέργεια του Ποσειδώνα μπορεί να σας δυσκολέψει να αντιληφθείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, γι’ αυτό μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματα σας ως πυξίδα για να βρείτε τον δρόμο σας και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας αυτή τη στιγμή.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και στρέφει την προσοχή σε πρόσωπα εξουσίας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ακούσετε συμβουλές, ακόμη και αν διαφωνείτε με αυτές. Μπορεί να επιλέξετε να μην ακολουθήσετε αυτά που σας προτείνουν οι άλλοι, αλλά η σοφία μπορεί να αναπτυχθεί αν ακούτε χωρίς φόβο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *