Τα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο - Αστρολογικές προβλέψεις
Τα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο/Envato

Ποια 4 ζώδια επηρεάζει περισσότερο η πρώτη έκλειψη της άνοιξης

Ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, στις 25 Μαρτίου, σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου, επηρεάζοντας 4 ζώδια.

Πρόκειται για μια Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού. Η έκλειψη αυτή δίνει έμφαση στις σχέσεις και στις επαγγελματικές συνεργασίες, επηρεάζοντας περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Σημειώνουμε ότι οι εκλείψεις πάντα φέρνουν ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στη ζωή μας. Μπορεί να κάνουμε μια νέα αρχή ή να δώσουμε ένα τέλος σε μια κατάσταση ή σχέση.

H συγκεκριμένη έκλειψη στις 25 Μαρτίου λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μέσα στις σχέσεις μας, ερωτικές και επαγγελματικές. Θα φανερωθεί το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων που έχουμε γύρω μας και πλέον θα ξέρουμε ποιους ανθρώπους θέλουμε να έχουμε κοντά μας.

Ποια 4 ζώδια επηρεάζει περισσότερο η πρώτη έκλειψη της άνοιξης

Η πρώτη έκλειψη του 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στον άξονα Ζυγού-Κριού. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως.

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 Μαρτίου εστιάζει στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και σας καλεί να πάρετε αποφάσεις. Αυτό το φεγγάρι έρχεται να φωτίσει οτιδήποτε ήταν μέχρι τώρα ασαφές και σας είχε προβληματίσει. Θα αποκαλυφθούν οι αληθινές προθέσεις κάποιων ανθρώπων γύρω σας.

Καρκίνος

Έρχονται αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στον σύντροφό σας. Επίσης μια τοξική κατάσταση θα λήξει για το καλό σας μετά από δική σας πρωτοβουλία.

Ζυγός

Στις 25 Μαρτίου η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και θα πάρετε ριζικές αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες. Τοξικές σχέσεις τερματίζονται και παίρνετε απόσταση από ανθρώπους που δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει κομβικές αλλαγές στα επαγγελματικά. Πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και μην απογοητευτείτε. Κάποιοι θα αποχωρήσετε από την εργασία σας και θα αναζητήσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας.

Πηγή: Bovary.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *