Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης/facebook

Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει περίπτωση να ενταχθούν στη ΝΔ οι ανεξαρτητοποιηθέντες βουλευτές των Σπαρτιατών

Για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε χαρακτηριστικά πως «όταν σκοτώνεται μία νέα κοπέλα, ένας άνθρωπος έξω, κοντά -ακριβείς συνθήκες θα αποτυπώσει η έρευνα- από ένα Αστυνομικό Τμήμα, δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάτι πήγε καλά. Δεν μπορούμε a priori να πυροβολούμε κάποιον, δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουμε την έρευνα. Δεν είμαι βέβαιος ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο. Έπρεπε να γίνουν πολλά παραπάνω, ώστε να μη δολοφονηθεί αυτή η κοπέλα».

Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για μία «τραγωδία, μια γυναικοκτονία» και πρόσθεσε πως «θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες αν λέγαμε ότι θα εξαφανίσουμε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο έχουν ληφθεί πολλά μέτρα για την αντιμετώπισή της».

Μαρινάκης: «Δεν αρνηθήκαμε κανένα αίτημα για προανακριτική»

Σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών, ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά γύρω από την υπόθεση αυτή» και διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε αρνηθεί κανένα αίτημα για προανακριτική επιτροπή».

Ακόμη, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των «Σπαρτιατών» και των ανεξάρτητων βουλευτών τους, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία».

Αναφορικά με το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Είναι ένα συνέδριο με τρεις βασικούς στόχους: Είναι ένα ιστορικό συνέδριο, άρα συνέδριο μνήμης των 50 ετών, ένα συνέδριο συσπείρωσης, ενότητας και, τρίτον, σηματοδοτεί την έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *