Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ορκωμοσία του Στρατού
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ορκωμοσία του Στρατού/YouTube OPEN

Ορκίστηκε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

Ορκίστηκε σήμερα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, έπειτα από 15 μέρες θητεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά την τελετή ορκωμοσίας, ο Στέφανος Κασσελάκης θα λάβει άδεια πέντε ημερών και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θήβα προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Στην ορκωμοσία βρίσκεται και η οικογένειά του Στέφανου Κασσελάκη. Μετά την ορκωμοσία με αφορμή και τα γενέθλιά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει το τραπέζι σε φαντάρους από τον θάλαμο του σε ψαροταβέρνα της Θήβας.

Για ψάρι μετά την ορκωμοσία ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί σε ψαροταβέρνα της περιοχής. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δεν έχει γίνει κράτηση για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, ωστόσο, η γενική αίσθηση που του έχει δοθεί από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει στο κατάστημά του περίπου 50-60 άτομα.

Στο τραπέζι αναμένεται να είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος γύρισε χθες από τις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει το «παρών» στην ορκωμοσία.

«Έχουμε ανοίξει 20 ημέρες. Ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την Αθήνα από το γραφείο του. Θα είναι ο κ. Κασσελάκης και θα είναι κάποιοι φαντάροι από τον θάλαμό του. Δεν έχω συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Έχω μια εικόνα για 50-60 άτομα. Λογικά θα είναι και οι γονείς του, θα είναι οικογενειακά. Έχουμε απλά πράγματα. Φρέσκα θαλασσινά, μικρά ψαράκια, καλαμαράκια, χταποδάκι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Θήβα.

Και το βράδυ… πάρτυ

Το γλέντι θα έχει και συνέχεια καθώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με ένα μεγάλο πάρτι για φίλους και συνεργάτες στου Ψυρρή. Το πάρτι θα γίνει στον «Τράγο».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *