Μητσοτάκης Ρόδος
Μητσοτάκης Ρόδος/γραφείο τύπου

Μητσοτάκης από Ρόδο: Όχι χαλαρότητα στις ευρωεκλογές

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε τη Ρόδο, όπου περιόδευσε στην αγορά της πόλης και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες.

Αμέσως μετά την Τήλο, όπου πήγε το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στη Ρόδο, απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο κ. Μησοτάκης υπενθύμισε το μεγάλο ποσοστό που πήρε η ΝΔ στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σημειώνοντας ότι «αυτό το ποσοστό είναι μία παρακαταθήκη ευθύνης για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είναι ταυτόχρονα και μία δικαίωση μιας πολιτικής η οποία έφερε αποτελέσματα».

Υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη. «Η χώρα είναι πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη στην Ευρώπη και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η πρωταθλήτρια της ανάπτυξης από όλες τις Περιφέρειες. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Ήταν αποτέλεσμα μίας συνειδητής πολιτικής, η οποία προέταξε τις επενδύσεις, τους καλύτερους μισθούς, τις μειώσεις των φόρων, τη στήριξη της Ρόδου και της Δωδεκανήσου ως της τουριστικής ”ναυαρχίδας” της χώρας. Όλα αυτά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και με την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, έφεραν απτά αποτελέσματα για την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, εξήγησε ότι οι κάτοικοι στα ανατολικά σύνορα της χώρας αισθάνονται ασφάλεια: «Αισθάνεστε μία πατρίδα η οποία είναι θωρακισμένη και ισχυρή. Μια χώρα η οποία κατάφερε και έβαλε τάξη στο μεταναστευτικό πρόβλημα, η οποία προέταξε με αυτοπεποίθηση τα εθνικά της δίκαια, η οποία ενίσχυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και η οποία σήμερα, ναι, μπορεί να δρέπει τους καρπούς μιας επαναπροσέγγισης με την Τουρκία, η οποία όμως γίνεται χωρίς εκπτώσεις στην κυριαρχία και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Ο Κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι «τώρα, που ”ανοίγουν” δέκα νησιά -μέσα σε αυτά είναι και η Ρόδος- σε επισκέπτες από την Τουρκία, οι οποίοι μπορούν να έρχονται χωρίς βίζα για επτά μέρες, βλέπετε ήδη τα αποτελέσματα στον τουρισμό», ενώ διαβεβαίωσε ότι «δεν έχουμε ”κατεβάσει τα μολύβια”» και πως «συνεχίζουμε με την ίδια ακριβώς ταχύτητα να υλοποιούμε το προεκλογικό πρόγραμμα, για το οποίο εσείς μας ψηφίσατε».

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΝΔ θα κερδίσει και πάλι με πολύ μεγάλη διαφορά τις ευερωεκλογές και δεν θα κάνει το χατίρι στην αντιπολίτευση που «καραδοκεί» για ένα στραβοπάτημα. Έκανε έκκληση «να μην αντιμετωπίσουμε αυτή την κάλπη με καμία χαλαρότητα και με καμία αδιαφορία». «Δεν είναι ώρα, ούτε για παράπονα, ούτε για άστοχες διαφοροποιήσεις, ούτε για κριτική σε επιμέρους θέματα» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός για να προσθέσει: Όσο πιο ισχυρή είναι η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα έχει στην Ευρώπη να μπορέσει να διεκδικήσει προς όφελος των πολιτών».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *