Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης/Facebook

Μαρινάκης για αστακοκάραβα Κασσελάκη: Αλλάζει συνεχώς θέσεις με βάση τι τον συμφέρει

Την επανειλημμένη αλλαγή θέσεων από τον Στέφανο Κασσελάκη όσον αφορά τα αστακοκάραβά του επισήμανε το πρωί της Τετάρτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να μην παίζει με τη νοημοσύνη μας».

«Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι ένας influencer που και γι’ αυτούς υπάρχουν νόμοι. Είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η χώρα έχει κάποιους νόμους. Ένας εξ αυτών απαγορεύει συμμετοχής είτε ως μέτοχος, έχει μια σειρά ως διατυπώσεις στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόλις εκλεγεί. Οφείλει όχι όταν καταθέσει το πόθεν έσχες αλλά σε διάστημα 60 ημερών να κάνει προσαρμογές» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μην παίζει με τη νοημοσύνη μας ο κ. Κασσελάκης. Η ουσία είναι ότι όσα είπε χθες ο κ. Κασσελάκης με όσα είπε στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 την 1η Μαρτίου θα καταλάβει ότι αλλάζει θέσεις, όπως ο προκάτοχός του με βάση τι τον συμφέρει» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Ας ας προσέχει κάθε φορά τι λέει και ας συμβολεύεται έναν δικηγόρο γιατί επιβαρύνει τη θέση του» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνοντας ότι γεννώνται άλλα ερωτήματα: «υπάρχουν άλλες εταιρείες; ποιος δάνεισε τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο; Έχει κάνει τις κινήσεις εντός του εύλογου διαστήματος;» κατέληξε για το θέμα ο κ. Μαρινάκης.

H ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άσκησε κριτική και στο οικονομικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο κ. Κασσελάκης λέγοντας ότι «ένας τίτλος ταιριάζει: Η ιστορία επαναλμβάνεται ως φάρσα».

«Ππαίρνει τη σκυτάλη της παροχολογίας από τον κ. Τσίπρα. Η άσκηση οικονομικής πολιτιήςκ δεν είναι Μονόπολη, κι εγώ μπορεί να βγάλω ένα χαρτί και να βάλω αριθμούς. Από τον κ. Τσίπρα μέχρι τον κ. Κασσελάκη έχει μεσολαβήσει η σκληρή πραγματικότητα που κατεδαφίζει τον λαικισμό. Από τον κ. Τσίπρα στον κ. Κασσελάκη μεσολάβησαν δύο κυβερνήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με αντίστοιχες ή ίδιες υποσχέσεις λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι θα πάρουμε τα χρήματα από τις μεγάλες επιχειρήσεις για να τα δώσουμε στους πιο αδύναμους. Αντί γι’ αυτό προχώρησε σε άυξηση στους φορολογικούς συντελεστές, άφησαν 8 μονάδες την ανεργία από ό,τι σήμερα και μια χώρα με 650 ευρώ κατώτατο μισθό».

«Την κρίση δεν την έμαθε ο κ. Τσίπρας πριν γίνει πρωθυπουργός, ήξερε τις συνθήκες υπό τις οποίες έγραφε το πρόγραμμά του. Υπάρχουν και κάποιες στιγμές που έρχονται κρίσεις και χρειάζεται μια αξιόπιστη κυβέρνηση. Όλα αυτά τα δισ. που ήρθαν στη χώρα δεν θα είχαν έρθει στην κατάσταση που ήταν η χώρα το 2015 με μια οικονομία για τα σκουπίδια».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *