Ο Στέφανος Κασσελάκης στον στρατό
Ο Στέφανος Κασσελάκης στον στρατό/YouTube

Κασσελάκης: Ποιοι πήγαν στο επισκεπτήριο χθες – Θα παρελάσει την 25η Μαρτίου

Στο πρώτο επισκεπτήριο στο κέντρο εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων στη Θήβα δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον διευθυντή του γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη. Ο πρώην υπουργός, μίλησε σήμερα στον Alpha για τη χθεσινή του παρουσία στο στρατόπεδο.

Τι συζήτησαν με τον Στέφανο Κασσελάκη στο επισκεπτήριο

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ότι στη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη συζήτησαν αρκετά πράγματα για το κόμμα, για το πώς περνάει ο πρόεδρος μέσα στο στρατόπεδο, για τις εντυπώσεις του, για τη σχέση του με τους άλλους στρατιώτες.

«Είναι πάρα πολύ συνεπής σε όλα αυτά που του έχουν ζητήσει, δεν έχει αρνηθεί να κάνει τίποτα. Μας έλεγε πάρα πολλά πράγματα για τη θητεία, για το τι πρέπει να γίνει και για το τι πρέπει να είναι διαφορετικό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ευάγγελος Αποστολάκης: Zήτησε εθελοντικά να είναι και στην παρέλαση

«Είναι αρκετά ενθουσιασμένος που του δόθηκε η ευκαιρία, έστω και για αυτές τις λίγες ημέρες, να συμμετέχει στην υπηρεσία για την πατρίδα, μάλιστα εθελοντικά ζήτησε να είναι και στην παρέλαση», είπε, κάτι που σύμφωνα με τον απόστρατο Θοδωρή Κουτσογιάννη, που μίλησε στην εκπομπή, αν γίνει θα γίνει παράτυπα, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι έτοιμος να κρατήσει όπλο.

«Το θέμα ήταν επαγγελματικό, πέρα από στρατιώτης είναι και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε στη συνέχεια ο κ. Αποστολάκης, ερωτηθείς γιατί στο πρώτο επισκεπτήριο δεν πήγε ο πατέρας του να τον δει.

«Έπρεπε να πάρουμε εντυπώσεις για το πόσο καλός στρατιώτης είναι. Είναι ένας άριστος στρατιώτης, μας είπαν μακάρι να είχαμε πολλούς τέτοιους στρατιώτες», είπε επίσης.

Αποστολάκης: Ενθουσιάστηκε μόλις του είπαν ότι θα πρέπει να πάει στρατιώτης

Τόνισε μάλιστα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ενθουσιάστηκε μόλις του είπαν ότι θα πρέπει να πάει στρατιώτης.

Ερωτηθείς για το αν θα του ετοιμάσουν κάτι για την ημέρα που απολύεται, που συμπίπτει με τα γενέθλιά του, ο κ. Αποστολάκης απάντησε θετικά, λέγοντας ότι προς το παρόν δεν ξέρει αλλά ότι κάτι θα κάνουν.

Τέλος, όταν ο κ. Αποστολάκης ρωτήθηκε αν βλέπει τον Στέφανο Κασσελάκη σαν γιο του, είπε χαμογελώντας «μπορεί, ναι», ενώ πέρα από «καλός πολίτης» του ευχήθηκε και «καλός πρωθυπουργός».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *