Νίκος Καρανίκας κατά Έλενας Ακρίτα
Νίκος Καρανίκας κατά Έλενας Ακρίτα/facebook

«Καρφιά» Καρανίκα για Ακρίτα μετά την επίθεσή της στη Μαρέβα Μητσοτάκη: «Ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική»

Πυρά κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα εξαπολύει, χωρίς να την κατονομάζει, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας.

Ο Νίκος Καρανίκας στην ανάρτησή του, φαίνεται να φωτογραφίζει την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία προκάλεσε νωρίτερα την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, προσφέγοντας στη δικαιοσύνη.

Ο κ. Καρανίκας αναφέρεται σε «μισογυνισμό», σημειώνοντας πως «δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά».

«Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφουενσερισμού» αναφέρει ο κ. Καρανίκας και προσθέτει ότι «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

Η ανάρτηση Καρανίκα που φωτογραφίζει την Έλενα Ακρίτα

«Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό. Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά. Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *