Κιλίαν Μπάπε/ΑΠΕ - ΜΠΕ
Κιλίαν Μπάπε/ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Γαλαξιακή» παρουσίαση Μπαπέ στο «Μπερναμπέου»

Η M-Day του Κιλιάν Μπαπέ πλησιάζει. Σε δύο εβδομάδες, στις 16 Ιουνίου, το «Bernabéu» θα ανοίξει τις εκσυγχρονισμένες πόρτες του για να φιλοξενήσει την παρουσίαση της πιο θορυβώδους, υψηλού προφίλ και παρατεταμένης…μεταγραφής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ό,τι και να κάνει η Γαλλία στο υπόλοιπο του Euro (αυτή την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στα προημιτελικά), η Ρεάλ Μαδριτης-όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα  «AS»- θα παρουσιάσει τον Κιλιάν Μπαπέ την Τρίτη 16 Ιουλίου, στο ποδοσφαιρικό του καταφύγιο-τουλάχιστον- μέχρι το 2029.

Η παρουσίαση αναμένεται να είναι εντυπωσιακή.

«Θα είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσίαση από ό,τι έχει γίνει ποτέ με ποδοσφαιριστή», αναφέρουν οι Μαδριλένοι.

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα βγει στο γήπεδο, μπροστά σε 80.000 οπαδούς στο Bernabeu, φορώντας την επίσημη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για το 2024-25, με το «9» στην πλάτη.
Πρόκειται να εγκατασταθεί διάδρομος που θα οδηγεί από την έξοδο των αποδυτηρίων στη σκηνή της παρουσίασης. Η πορεία του Μπαπέ κατά μήκος αυτής της πασαρέλας  θα συνοδεύεται από εφέ φωτιάς, ενώ μουσικοί θα  δημιουργοήσουν ένα ηχητικό περιβάλλον στην είσοδό του.

«Τελετάρχης» θα είναι ο πρόεδρος των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ, έχοντας στο πλευρό του τον Πίρι (θρύλος των Μαδριλένων και επίτιμος Πρόεδρος).

Ο πίνακας (αποτελέσματος) με πανοραμικό βίντεο 360 μοιρών θα μεταδίδει εικόνες από την υπέροχη καριέρα του Μπαπέ, ειδικά το Παγκόσμιο Κύπελλο που κέρδισε στη Ρωσία πριν από έξι χρόνια.