Σωκράτης Φάμελλος
Σωκράτης Φάμελλος/facebook

Φάμελλος: Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα

Καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου, ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην οικογένειά του και το τραγικό περιστατικό με το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα του.

«Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Αθήνα. Εκεί γεννήθηκα κι εγώ κι ο αδελφός μου. Στη συνέχεια μετακομίσαμε στο Αγρίνιο. Ο πατέρας μου δούλευε γεωτρυπανιστής στο φράγμα του Καστρακίου. Στον Αχελώο. Και μετά, πολλοί μικροί, πήγαμε Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο κ. Φάμελλος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ήμασταν μια οικογένεια η οποία είχε πολύ μεγάλη σχέση με την τεχνική παραγωγή λόγω του μπαμπά. Πολύ μεγάλη σχέση με τη μουσική. Ο μπαμπάς επίσης, έπαιζε μπουζούκι. Επέμενε και πήγαμε με τον αδελφό μου (σ.σ: Μανώλη Φάμελλο) σε μουσικό σχολείο.

Είχαμε μια μεγάλη ατυχία γιατί ο μπαμπάς είχε ένα θανατηφόρο ατύχημα, εργατικό, τον χάσαμε μικροί και οφείλουμε πάρα πολλά στη μητέρα μας. Εγώ ήμουν 14-15 χρονών και ο Μανώλης 12 περίπου. Οφείλουμε πάρα πολλά στην μητέρα μας και είναι πολύτιμο που την έχουμε μαζί μας. Στην Θεσσαλονίκη μένει. Μαζί μου. Γιατί ο Μανώλης μένει στην Αθήνα.

Ήταν δύσκολη περίοδος από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μας. Το βλέπω τώρα, σαν εξωτερικός παρατηρητής. Μας βοήθησε όλη η υπόλοιπη οικογένεια. Αλλάξαμε προσωπικότητες κι εγώ και ο Μανώλης. Οι γονείς μας και οι παππούδες μας, μας είχαν μάθει αυτό που στην Ελλάδα λέμε προκοπή, να δουλεύεις και να είσαι τίμιος.

Η οικογένεια πέρασε ένα πολύ μεγάλο κλονισμό όταν χάθηκε ο πατέρας», κατέληξε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Σωκράτη Φάμελλου:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *