Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ ο Γιώργος Μουρούτης
Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ ο Γιώργος Μουρούτης

Ευρωεκλογές: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Γιώργος Μουρούτης

Μία ακόμα υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η ΝΔ, καθώς εντάσσει στο ευρωψηφοδέλτιό της τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουρούτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μουρούτης ήταν στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, καθώς επί πρωθυπουργίας του είχε αναλάβει διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την υποψηφιότητα Μουρούτη στις Ευρωεκλογές

«Στις προσεχείς Ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης».

Ο Γιώργος Μουρούτης είναι εκδότης και δημοσιογράφος. Είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ThePresident.gr,  σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ONE καθώς και επικεφαλής του Εκδοτικού Οίκου ΑΘens Bookstore Publications που μεταξύ άλλων έχει τα εκδοτικά δικαιώματα του Barack και της Michelle Οbama.

Ο κ. Μουρούτης έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ενώ την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την περίοδο 2009-2012 διευθυντής του Γραφείου τύπου της ΝΔ.

Έχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Ιστορία Αρχαιολογία και Τέχνη στο Αν.Παν/μιο Κύπρου, είναι κάτοχος diploma στο Digital Marketing από το Alba, και μεταπτυχιακός φοιτητής πολιτικών επιστημών στο Παν. Πελοποννήσου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της ΕΣΠΗΤ και του ΔΣ του Ιστορικού Συλλόγου Οι φίλοι του Αγίου Όρους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *