Ολυμπιακοί Αγώνες/ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εθισμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ξόδεψε 10.000 δολάρια για την αγορά εισιτηρίων στο Παρίσι

Η Βίβιαν Ρόμπινσον πάσχει από εθισμό. Από έναν καλό εθισμό!

Από τότε που «προσβλήθηκε» από το «μικρόβιο» των Ολυμπιακών Αγώνων, η Αμερικανή από τη Σάντα Μόνικα εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να χρηματοδοτήσει το πάθος της και να παρακολουθεί όσο το δυνατόν περισσότερα events των διοργανώσεων!

Το Παρίσι είναι η 7η διοργανώτρια πόλη που επισκέπτεται η Ρόμπινσον, 40 χρόνια μετά την «γνωριμία» της με τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, το 1984 στο Λος Άντζελες. Τότε ήταν μόλις 26 ετών.

Σήμερα, στα 66 της, δουλεύει σκληρά για να αποκτήσει έξτρα εισόδημα 10.000 δολαρίων, τα οποία της επέτρεψαν να είναι παρούσα στην «Πόλη του Φωτός» και να αγοράσει εισιτήρια για περίπου 40 events, ανάμεσα στα οποία οι Τελετές Έναρξης και Λήξης.

Τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok έχουν γίνει viral. Καθημερινά από τη Σανζ Ελιζέ, φορώντας ένα τεράστιο καπέλο με τον Πύργο του Άιφελ και ανεμίζοντας σημαίες διαφόρων χωρών, έχει κερδίζει δίκαια το χαρακτηρισμό της «σούπερ-φιλάθλου» των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζεις περισσότερο κόσμο, όταν ντύνεσαι με αυτόν τον τρόπο!» λέει στο Reuters η Αμερικανή, που ανταποκρίνεται στα συνεχή αιτήματα για selfies.

Ο λογαριασμός αναμένεται «βαρύς» καθώς η Ρόμπινσον προσπαθώντας να διασφαλίσει θέση στα καλύτερα αγωνίσματα, χρησιμοποίησε τα ονόματα της αδελφής και της μητέρας της κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων.

Τελικά κατάφερε και πήρε τα εισιτήρια που ήθελε, με πιο ακριβό απ΄ όλα ένα σε πολύ καλή θέση στις όχθες του Σηκουάνα, για την Τελετή Έναρξης. Δαπάνησε 1.600 δολάρια, όμως η βροχή χάλασε τη μαγεία.

«Δεν με ενοχλεί η βροχή, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να δω τίποτα. Τουλάχιστον είχαν μία γιγαντοοθόνη. Έτσι, πλήρωσα 1.600 δολάρια για να δω τηλεόραση! Ήταν κάπως απογοητευτικό» είπε η Ρόμπινσον που όμως δεν μετανιώνει ούτε λεπτό για τα χρήματα που έχει ξοδέψει για να είναι παρούσα στο Λος Άντζελες, στην Ατλάντα, στο Σίδνεϊ, στην Αθήνα, στο Λονδίνο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Παρίσι.

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από εκεί που βρίσκεις ταυτόχρονα αθλητές, φιλάθλους, μνημεία»!

Scroll to Top