Η Αναστασία Γιάμαλη
Η Αναστασία Γιάμαλη

Επίσημα στο Mega η Αναστασία Γιάμαλη – Δείτε την ανακοίνωση

Εδώ και εβδομάδες, το όνομά της πρωταγωνιστεί στη μεταγραφική περίοδο. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και η Αναστασία Γιάμαλη πλέον ανήκει στην οικογένεια του MEGA. Το κανάλι ανακοίνωσε την εν λόγω εξέλιξη και πλέον αναμένουμε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

«Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του. Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό στίβο του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ. Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον «αγώνα» της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον παλμό της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής. Υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν», αναφέρεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αναστασία Γιάμαλη θα βρεθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου ενώ αξίζει να τονιστεί ότι και ο Κώστας Τσουρός έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου με την εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».