Τμήμα Αγίων Αναργύρων
Τμήμα Αγίων Αναργύρων/facebook

Δημογλίδου: Στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων δέχονται απειλές

Ανώνυμες απειλές δέχονται οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπως είπε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Μιλώντας στο MEGA η κυρία Δημογλίδου, «όλες αυτές τις ημέρες βλέπουμε ότι βάλλεται η ΕΛ.ΑΣ, κακώς, από ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αυτοί που έχουν κάνει παραλείψεις και λάθη πρέπει να τιμωρηθούν, είναι πολύ σοβαρό αυτό που συνέβη στο ΑΤ, όμως μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Έμαθα ότι οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό δέχονται ανώνυμες απειλές, τους παρακολουθεί ψυχολόγος της Αστυνομίας».

Δημογλίδου: Η δική μας έρευνα θα τελειώσει άμεσα

«Αυτοί οι αστυνομικοί έχουν τοποθετηθεί σε άλλες υπηρεσίες, δεν έχει καμία σχέση το αντικείμενό τους με αυτό που έκαναν πριν. Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα δεν μπορούμε να τους απομακρύνουμε από το Σώμα. Η δική μας έρευνα θα τελειώσει άμεσα, για την εισαγγελική δεν γνωρίζω» υποστήριξε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη αύριο με 3.000 αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. – Το σχέδιο μετά την γυναικοκτονία της Κυριακής
«Αποδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή ότι προφανώς εδώ δεν έγιναν σωστά ενέργειες αλλιώς δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα και αυτή η κοπέλα σήμερα ίσως να ήταν ζωντανή. Όμως, δεν μπορεί το λάθος 2, 3, 10, δεν ξέρω τι θα δείξει η έρευνα που είναι σε εξέλιξη, κάποιων αστυνομικών, να χαρακτηρίζει μια ολόκληρη υπηρεσία. Πίσω έχουν μείνει κάποιοι αστυνομικοί και καλούνται να εργαστούν και καθημερινά δέχονται την κριτική. Δεν μπορεί ένα μεμονωμένο γεγονός να χαρακτηρίζει το έργο της Αστυνομίας».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *