Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης/facebook

Χρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: Νέο γραφείο κατά της ενδοοικογενειακής βίας – Ενίσχυση της ΟΠΚΕ

Την δημιουργία νέου γραφείου κατά της ενδοοικογενειακής βίας, την ενίσχυση της αστυνομίας που ήδη έχει γίνει με 550 αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και το ζήτημα μετεγκατάστασης Αστυνομικών Τμημάτων, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, κύρια θέματα της σύσκεψης είναι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, το κυκλοφοριακό ζήτημα που έχει προκύψει εξαιτίας της κατασκευής του Flyover, καθώς και η νεανική και η ενδοοικογενειακή βία.

«Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης. Έχουμε ήδη φέρει 500 περίπου νέους αστυνομικούς. Προσθέσαμε σε όλες τις κρίσιμες υπηρεσίες για να αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα», δήλωσε προσερχόμενος στη σύσκεψη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όσον αφορά στην έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση, με την οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός σημείωσε ότι με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ελάφρυνση από το μποτιλιάρισμα που προκαλεί η κατασκευή του Flyover, θα γίνει παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου στην Τροχαία.

«Η υπόσχεσή μας είναι ότι κάθε μετά όλο και περισσότερο, και με τη δίκη μου παρουσία και την παρουσία της νέας ηγεσίας και όλων των αστυνομικών, από τους αξιωματικούς μέχρι τον απλό αστυφύλακα, θα είμαστε δίπλα στους πολίτες για να προασπίσουμε τις ζωές αυτών και των παιδιών τους», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στα περιστατικά βίας ανηλίκων και ενδοοικογενειακής βίας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *