Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας/Facebook

Χολαργός: Γυναίκα καταγγέλλει ότι ο πρώην σύζυγός της την χτύπησε μπροστά σε αστυνομικό

Σε καταγγελία προχώρησε μία 45χρονη υποστηρίζοντας ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύζυγό της και τον πεθερό της μπροστά στα μάτια των αστυνομικών Αρχών στο ΑΤ Χολαργού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Open αναφέρει ότι εφόσον την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο τμήμα οι δύο άνδρες την ξυλοκόπησαν μπροστά στον φρουρό.

Η 45χρονη που είναι και μητέρα δύο παιδιών ανέφερε: «Νομίζω ζω από τύχη. Είχε έρθει ο πρώην σύζυγος να επικοινωνήσει με το μικρό παιδί το οποίο εκείνη την ημέρα ήταν άρρωστο. Ο πατέρας του πρώην συζύγου μου είναι πρώην αστυνομικός και φυσικά έρχεται συνοδεία πάντα μαζί του για να έχει την εύνοια. Ήρθε με αστυνομία προκειμένου να σημειώσει την παραβίαση από μεριάς μου με σκοπό να χάσω την επιμέλεια την οποία δεν έχασα. Είπε στον αστυνομικό “συλλάβετε την κυρία διότι έχει κάνει παραβίαση”. Με συνέλαβαν, μόλις μπήκα στο αστυνομικό τμήμα ζήτησα να μας βάλουν σε άλλο χώρο διότι ήταν ερειστικός. Ήρθε από πίσω ο πρώην πεθερός μου και από μπροστά ο πρώην σύζυγός μου και άρχισαν να με βαράνε με απίστευτη μανία», είπε η 45χρονη τονίζοντας το συμβάν έγινε μπροστά σε αστυνομικό.

Και πρόσθεσε: «Μας χώρισαν, μας πήγαν στο τμήμα Αγίας Παρασκευής και έγιναν όλα τα προβλεπόμενα. Όταν πήγα με άρση να ζητήσω το υλικό από τις κάμερες μου είπαν ότι οι κάμερες δεν λειτουργούσαν. Όταν πήγα με μία δεύτερη άρση, είπαν ότι οι κάμερες ναι μεν δουλεύανε αλλά δεν έπιασαν τη συγκεκριμένη γωνία. Το περιστατικό αυτό έγινε το 2022 και η δικάσιμος είναι τώρα το 2024».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *