Κωστής Καρπόζηλος
Κωστής Καρπόζηλος εκπρόσωπος τύπου Νέας Αριστεράς/ Twitter

Αντίδραση Νέας Αριστεράς για την επιλογή Ζαγοράκη από το ΠΑΣΟΚ

Τα πυρά της «Νέας Αριστεράς» δέχτηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά από την ανακοίνωση του ονόματος του Θοδωρή Ζαγοράκη ως υποψήφιου στις Ευρωεκλογές. Ο κ. Ζαγοράκης αποτέλεσε προσωπική επιλογή και απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος στην ευρωλίστα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κόμματος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος, σχολίασε: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ανάμεσα στους 17 ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οι οποίοι στη συζήτηση για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα υπέγραψαν το περίφημο «αντι-ψήφισμα». Σύμφωνα με αυτό, το Ευρωκοινοβούλιο θα έπρεπε να χαιρετίσει την πρόοδο της χώρας μας και τα επιτεύγματα της κυβέρνησής της. Συνέχισε λέγοντας ότι τα παραπάνω «μπορεί να μη λένε πολλά, πέρα από τα προφανή, για τον ευρωβουλευτή όμως, λέει πολλά για το πως αντιλαμβάνεται την πολιτική ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Κωστής Καρπόζηλος, στην ίδια ανάρτηση κάνει λόγο «για ένα παιχνίδι «μεταγραφών» που στο τέλος εκβάλλει σε μια άνευρη ιδεολογία του μέσου όρου, στην αναπαλαίωση προσώπων με μόνο κίνητρο την όποια δημοφιλία τους και πάνω από όλα στην παρακμή της ίδιας της πολιτικής διαδικασίας. «Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο. Είχαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Η αντιπολίτευση στον κύριο Μητσοτάκη δεν μπορεί να στηρίζεται στις παλιές συνταγές. Δεν πείθουν τους πολίτες. Δεν αμφισβητούν τις πολιτικές του».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *