Πυροσβεστικό Σώμα

Πέραμα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε οικόπεδο

Φωτιά σημειώθηκε σε οικόπεδο με χαμηλή βλάστηση στη συμβολή των οδών Τήνου και Παπανδρέου, στο Πέραμα της Αττικής.

Μέσα στο οικόπεδο βρίσκεται παράπηγμα, ενώ, οι άνθρωποι που μένουν στη γειτονιά κάνουν λόγο για ήχους εκρήξεων. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Δήμαρχος Περάματος: Καιγόμαστε, ρακοσυλλέκτες βάζουν φωτιά κοντά σε αγωγό πετρελαίου

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Δήμαρχος Περάματος, Ιωάννης Λαγουδάκος για τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα στο σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε σε κάμερα εκπομπής του «Action 24» και είπε αρχικά: «Καιγόμαστε, ρακοσυλλέκτες βάζουν φωτιά κοντά σε αγωγό πετρελαίου».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Η φωτιά είναι μέσα στον οικιστικό ιστό, περνάει ο αγωγός των Ελληνικών Πετρελαίων από μπροστά, υπόγειος όμως. Καίγονται τα σπίτια, σκάνε οι μπουκάλες υγραερίου και από νωρίς έχουν εκκενωθεί» και αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά είπε: «Ένας ρακοσυλλέκτης που τον κυνηγάω από τον Ιανουάριο, σε ένα μεγάλο οικόπεδο είχε αποθηκευτικούς χώρους και πήρε φωτιά».

Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Σημειώνεται ότι, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης φωτιάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος τραυματίστηκε στο πόδι όταν έσκασε φιάλη υγραερίου μπροστά στον πυροσβέστη και τραυματίστηκε από το ωστικό κύμα.

Scroll to Top