Καιρός-Συννεφιά

Καιρός – Τσατραφύλλιας: Τέλος η καλοκαιρία – Τσουχτερό κρύο το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει η θερμοκρασία με τον βοριά να κάνει τη ζωή μας πιο δύσκολη. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο καιρός δεν ήταν καθόλου καλός, με τη θερμοκρασία να δείχνει 15 βαθμούς Κελσίου ενώ έως το απόγευμα ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Το Σαββατοκύριακο, όμως, η θερμοκρασία θα υποχωρήσει και άλλο και το κρύο θα είναι τσουχτερό.

Σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας δίνει τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας:

kairos-savvatokiriako.jpg

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα, Παρασκευή, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία και τη βόρεια Θεσσαλία.

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα θαλάσσια τμήματα του νότιου Ιονίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7, πρόσκαιρα στα νότια μέχρι το μεσημέρι έως 8 μποφόρ.

Scroll to Top