Ζώδια
Ζώδια/TheCaller.gr

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 27/07: Τοξότες, αποφύγετε τα δράματα

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 27 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός
Μπορεί να βιώνετε τη ζωή σαν ένα κολάζ σήμερα, με πολλά κινούμενα μέρη. Περάστε το πρώτο μέρος της ημέρας εστιάζοντας στον εαυτό σας και σε αυτό που πραγματικά θέλετε να πετύχετε, γιατί το σύμπαν είναι με το μέρος σας σήμερα το πρωί.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα, η μετατόπιση της Σελήνης στον Ταύρο θέτει στο επίκεντρο τα χρήματα και την αυτοεκτίμηση. Μην αφήσετε σήμερα μικροπροβλήματα να αποδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Αυτή θα είναι μια δοκιμασία του ψυχισμού και της πραγματικής σας αυτοεκτίμησης.

Ταύρος
Μπορεί να θέλετε να περάσετε το πρώτο μέρος της ημέρας μόνοι ή σε βαθιά σκέψη. Κοιμηθείτε. Μπορεί να χρειάζεστε την επιπλέον ξεκούραση και ο ύπνος μπορεί να είναι μια μορφή βαθιάς θεραπείας.

Στα μέσα του απογεύματος μπορεί να προκύψει ένα θέμα που αφορά τα χρήματα και αυτά που πιστεύετε ότι αξίζετε. Οι εσωτερικές σας φωνές φωνάζουν ότι δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, αλλά το μυαλό σας λέει «ναι».

Μην αφήσετε το αίσθημα της αναξιότητας να επηρεάσει τις αποφάσεις σας για τα χρήματα σήμερα. Από την άλλη πλευρά, αν πραγματικά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά κάτι, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερη σύγκρουση αγοράζοντας περιττά αντικείμενα. Πάρτε μια λογική και όχι συναισθηματική απόφαση.

Δίδυμοι
Βγείτε έξω και υποδεχτείτε τη μέρα. Συναντήστε φίλους. Το πρωί φαίνεται συναρπαστικό και έχετε το πρώτο μέρος της ημέρας για να το απολαύσετε και να κοινωνικοποιηθείτε (κάτι που ούτως ή άλλως είναι σημαντικό στην ατζέντα σας).

Μέχρι το απόγευμα, μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι και ίσως να έχετε κάποια ένταση με κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Αν δώσετε περιθώριο λίγων ωρών, θα επανέλθετε στο σωστό δρόμο και θα είστε έτοιμοι να κοινωνικοποιηθείτε ξανά ή τουλάχιστον θα περάσετε ένα πολύ ευχάριστο βράδυ. Μην παραδώσετε τη δύναμή σας σήμερα.

Καρκίνος
Σήμερα το πρωί, θα ασχοληθείτε με τις προτεραιότητες σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει κάτι που σχετίζεται με την εργασία ή ακόμη και με μέλη της οικογένειας. Η ενέργεια είναι λίγο έντονη για εσάς, αλλά αν επιμείνετε, θα πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας σήμερα.

Το απόγευμα μπορεί να κυριαρχήσει κάτι που θεωρείτε προσβολή από έναν φίλο. Συχνά είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, οπότε το ερώτημα είναι: Ήθελε πραγματικά να σας αγνοήσει ή το παίρνετε υπερβολικά προσωπικά;

Λέων
Θα πας κάπου σήμερα, Λέων; Αν ναι, η ενέργεια είναι ιδανική για ταξίδια, είτε πρόκειται για μικρό είτε για μακρινό ταξίδι. Διαφορετικά, σήμερα είναι μια μέρα για να αναλογιστείτε την κοσμοθεωρία σας, να ονειρευτείτε μακρινά μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε ή ακόμα και να μιλήσετε με ανθρώπους που ζουν σε ξένες χώρες.

Αργότερα σήμερα, μπορεί να βρείτε ένα θέμα που σχετίζεται με τις ευθύνες σας και μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με την εργασία σας. Απλά αντιμετωπίστε το και μην ασχολείστε άλλο με αυτό. Με προσπάθεια, μπορείτε να το ξεπεράσετε και να απολαύσετε το βράδυ.

Παρθένος
Αν έχετε σύντροφο, ίσως διαπιστώσετε ότι η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολύ παθιασμένη όσον αφορά τον έρωτα. Μπορεί να κοιμηθείτε και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί με τον σύντροφό σας κατά το πρώτο μέρος της ημέρας.

Καθώς προχωράμε προς το απόγευμα, οι προσωπικές απόψεις σας μπορεί να αμφισβητηθούν από κάποιον που μπορεί να είναι ή να μην είναι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά. Αν το κάνετε, θα χαλάσει ένα πολύ ευχάριστο βράδυ με το σύντροφό σας ή με κάποιον πολύ κοντινό σας άνθρωπο.

Ζυγός
Αν έχετε σύντροφο, πιθανότατα θα περάσετε τη μέρα μαζί του. Και αν δεν υπάρχει κάτι υπερβολικά αρνητικό στα σχέδια σας τα πράγματα μπορεί να πάνε αρκετά καλά. Αν είστε μόνοι, θα περάσετε τη μέρα με φίλους.

Το απόγευμα φέρνει μια σύγκρουση που, κατά πάσα πιθανότητα, είναι με ή για μια γυναίκα. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την εξουσία ή με κάποιον που προσπαθεί να κυριαρχήσει πάνω σας ή/και στο χρόνο σας. Μην κάνεις το ζήτημα βουνό γιατί υπάρχει η πιθανότητα να γίνει ακριβώς αυτό να χρειαστεί να ξαναπεράσεις τη γέφυρα που μόλις έκαψες.

Σκορπιός
Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να εστιάσετε στην προσωπική σας υγεία, τις συνήθειες και την άσκηση. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο και περπατήστε. Οι πλανήτες σας παροτρύνουν να κινηθείτε και να ανεβάσετε τα επίπεδα ενέργειας σας. Ίσως αυτή να είναι η αρχή ενός διαφορετικού προγράμματος υγείας, και αν ναι, έχετε τη δύναμη της θέλησης να το κάνετε να διαρκέσει.

Τα πράγματα μπορεί να ξεκινήσουν δύσκολα όταν κάποιος που είστε μαζί φαίνεται να έχει διάθεση για καυγά. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε. Φταίνε εκείνοι ή είστε πολύ έντονοι και καχύποπτοι σήμερα; Η λάθος απάντηση ή ένα αντιδραστικό σχόλιο μπορεί να καταστρέψει αυτό που κατά τα άλλα θα μπορούσε να είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Τοξότης
Φαίνεται ότι θα είναι μια όμορφη μέρα γεμάτη διασκέδαση, φιλία και ενδεχομένως ακόμη και ρομαντισμό. Απολαύστε τη μέρα. Αυτό σας βγαίνει φυσικά με την ζεστή προσωπικότητά σας.

Το απόγευμα θα μπορούσε να φέρει μια διαμάχη με αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο που έχετε δει τον τελευταίο καιρό, είτε από κοντά είτε μέσω μηνυμάτων ή τηλεφωνικά.

Αποφύγετε να μπείτε σε δράματα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το άλλο άτομο να έχει απλώς μια κακή μέρα. Αυτό θα περάσει σαν καλοκαιρινή μπόρα το ίδιο γρήγορα όπως ξεκίνησε. Έτσι κι αλλιώς δεν σας αρέσουν τα δράματα, οπότε μόλις ξεφορτωθείτε κάθε αρνητικότητα, μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα ευχάριστο Σαββατόβραδο.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα φαίνεται να είναι μια θετική ημέρα για να περάσετε στο σπίτι σας, αναλαμβάνοντας τις οικιακές σας υποχρεώσεις ή απλά χαλαρώνοντας. Δεν το κάνετε αρκετά αυτό και η σημερινή μέρα θα σας το αποδείξει.

Αν και είναι φυσιολογικό για έναν Αιγόκερω να εστιάζει στα χρήματα, σήμερα το απόγευμα μπορεί να προκύψει κάτι που σχετίζεται με χρήματα ή επιχειρήσεις και θα μπορούσε να βάλει ταφόπλακα στη μέρα σας ή να καταλήξει να σας αποσπάσει την προσοχή. Κάντε στον εαυτό σας την εξής ερώτηση: Τα πάω βασικά καλά (ή και πολύ καλά) ή υπάρχει πραγματικά κάποιο πρόβλημα; Οι πιθανότητες είναι ότι, αν δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, τα πάτε μια χαρά οπότε αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

Υδροχόος
Το μυαλό σου είναι γεμάτο πληροφορίες σήμερα, Υδροχόε, και μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τους άλλους. Αυτό είναι κάτι που κάνεις φυσιολογικά, επειδή είσαι γεμάτος πληροφορίες, είτε πρόκειται για την επικαιρότητα, είτε για την πολιτική, είτε για κάτι άλλο.

Μπορεί να έχετε μια σύγκρουση ιδεών με κάποιον σήμερα, και θα μπορούσε να είναι ακόμη και ένα μέλος της οικογένειας ή κάποιος κοντινός σας άνθρωπος. Ενώ έχετε μεγάλες και τολμηρές ιδέες και είστε καινοτόμος στην καρδιά, να θυμάστε ότι και οι άλλοι άνθρωποι έχουν ιδέες. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε μαζί τους, δώστε τους το χρόνο και ακούστε την άποψή τους και θα σας σεβαστούν ακόμα περισσότερο από ό,τι ήδη κάνουν.

Ιχθύες
Τα χρήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα, καθώς και ορισμένα θέματα που αφορούν την αυτοεκτίμησή σας ή παλιές πληγές που κρύβονται στον ψυχισμό σας. Κάτι σας ενοχλεί στο υποσυνείδητό σας και σας φέρνει στο μυαλό λιγότερο ευχάριστες αναμνήσεις.

Θέλετε πραγματικά να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας ασχολούμενοι με αυτά τα ζητήματα που συνέβησαν πριν από πολύ καιρό; Επικεντρωθείτε στο μέλλον γιατί εκεί θα βρείτε την ευτυχία, όχι στο παρελθόν.