Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Κύπρου για τα 50 χρόνια από την εισβολή – Δείτε Βίντεο και φωτογραφίες

Η Τάφρος της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία αποτελεί το σκηνικό μιας μεγάλης μουσικής βραδιάς, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται απόψε για να απολαύσει τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα. Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Γεωργίου, ο οποίος παρευρίσκεται, προσδίδοντας ιδιαίτερο κύρος στην εκδήλωση. Η βραδιά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι αφιερωμένη στη μνήμη των 50 χρόνων από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Δηλώσεις του Μακαριωτάτου κ.κ Γεωργίου στο Βεργίνα Κύπρου

Η μουσική βραδιά πλαισιώνεται από τον Παντελή Θαλασσινό, ενώ τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπαχριστούδης, δημιουργώντας ένα άρτιο και συναισθηματικά φορτισμένο πρόγραμμα. Το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει επίσης τις φωνές Κύπριων ερμηνευτών όπως ο Γιάννης Διονυσίου, ο Δημήτρης Μεσημέρης, ο Δημήτρης Φάνης, ο Δώρος Δημοσθένους, η Κατερίνα Παράσχου, ο Κούλης Θεοδώρου, ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου, η Μαρίνα Βερζανλή, ο Πάρης Παράσχος, ο Πέτρος Κουλουμής και το Φωνητικό Σύνολο “Διάσταση”.

 

Η εκδήλωση αυτή δεν είναι απλά μια μουσική βραδιά, αλλά μια συνάντηση τέχνης, πολιτισμού και θρησκείας, αφιερωμένη στην τιμή και τη μνήμη των 50 χρόνων από την εισβολή, αποδεικνύοντας πως η μουσική μπορεί να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και να δημιουργήσει αλησμόνητες στιγμές.

 

 

Scroll to Top