Σάσα Βεζένκοφ
Σάσα Βεζένκοφ/Χ

Ολυμπιακός: «Ψήνεται» σήμερα για τα καλά το Colpo Grosso με Σάσα Βεζένκοφ

Ακόμα και μέσα στη μέρα μπορεί να έχουμε μεγάλες εξελίξεις σχετικά με τον Σάσα Βεζένκοφ. Μπορεί να ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, αυτή η ανακοίνωση έκρυβε κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Σάσα εμφανίστηκε με την εμφάνιση των Ράπτορς, χωρίς όμως να φοράει κάποιο νούμερο, που σημαίνει πως δεν θα μείνει στην ομάδα.

Ραγδαίες εξελίξεις: Θα αποδεσμευτεί σήμερα ο Σάσα Βεζένκοφ

Αυτό είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στο NBA. Όταν ένας παίκτης εμφανίζεται χωρίς αριθμό, είναι ένα σαφές σημάδι ότι η παρουσία του στην ομάδα είναι προσωρινή. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται γρήγορα.

Δύο από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της ομάδας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας και ο sports director Χρήστος Μπαφές, βρίσκονται ήδη στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο στόχος τους δεν είναι τόσο να πείσουν τον Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά να του δείξουν ότι πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας του Θρύλου. Αυτή η κίνηση δείχνει το πόσο σημαντικός είναι ο Σάσα για τον Ολυμπιακό και το πόσο δεμένοι είναι οι άνθρωποι της ομάδας με τους παίκτες τους.

Την ίδια στιγμή, οι εξελίξεις τρέχουν. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ακόμα και σήμερα μπορεί να έχουμε την αποδέσμευση του Σάσα από τους Τορόντο Ράπτορς. Αν γίνει αυτό, θα είναι μια μεγάλη επιστροφή για τον Ολυμπιακό, που θα ξαναβρεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του.

Η κατάσταση είναι έντονη και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες ώρες, καθώς οι εξελίξεις μπορεί να αλλάξουν το σκηνικό δραματικά.