Η Δανάη Μπάρκα
Η Δανάη Μπάρκα/Instagram

Mega: Πάει στη μεσημεριανή ζώνη οριστικά η Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα, μετά το ραντεβού που είχε με τον διευθυντή προγράμματος του Mega, της ανακοινώθηκε επίσημα η αλλαγή ζώνη της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ήταν το επικρατέστερο σενάριο που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη, καθώς βρίσκεται σε προφορικές συζητήσεις η Φαίη Σκορδά για να επιστρέψει στο Mega.

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα η Δανάη Μπάρκα ήταν σε αναμονή ώστε να πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού προκειμένου να ενημερωθεί για το αν η εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραμένει στη ζώνη της ή μεταφέρεται στη μεσημεριανή ζώνη.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του iefimerida.gr οι αποφάσεις πάρθηκαν με την εκπομπή να μεταφέρεται οριστικά στη μεσημεριανή ζώνη. Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι γνωστή η διάρκεια που θα έχει κι αν τελικά το «Πάμε Δανάη» θα δίνει lead in στο «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Πάμε Δανάη: Οι αλλαγές στην εκπομπή της Μπάρκα που μεταφέρεται στη μεσημεριανή ζώνη

Η εκπομπή πρόκειται να βγει εντελώς ανανεωμένη την ερχόμενη σεζόν, καθώς θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα, μπροστά από τις κάμερες, και στις στήλες.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης, όλα δείχνουν πως παραμένει στην εκπομπή και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη Δανάη Μπάρκα. Να σημειώσουμε πως τον δημοσιογράφο τον έχει προσεγγίσει και η Φαίη Σκορδά προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα της στο πρωινό του Mega, ωστόσο φαίνεται πως ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις, συνεχίζει με τη Δανάη Μπάρκα.

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι γνωστό πως αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ ο Γιώργος Κρικοριάν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα μιας και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εντάσσεται στο «Breakfast Star» δεν επιβεβαιώνονται.

Πηγή: iefimerida.gr