Τα απαραίτητα προϊόντα για τις χαμηλές θερμοκρασίες – Πώς θα προστατέψετε την επιδερμίδα σας

Ο καιρός μας δείχνει τη χειμερινή του όψη και εννοείται πρέπει να προσαρμόσουμε τη skincare ρουτίνα μας, στις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής.

Στη χώρα μας αναμένουμε τα πρώτα χιόνια, εντός Αττικής, κάτι που σημαίνει ότι η θερμοκρασία θα είναι αρκετά χαμηλή, σε σχέση με αυτή που έχουμε συνηθίσει τους προηγούμενους μήνες.

Από την αρχή της σεζόν, είναι η πρώτη φορά που ο υδράργυρος θα φτάσει μείον, ακόμα και σε περιοχές της Αθήνας, για αυτό είναι σημαντικό να τονίσουμε όλα όσα χρειάζεται το δέρμα μας, για να αντιμετωπίσει την ψυχρή εισβολή.

Είναι σημαντικό, να εντάξουμε στη ρουτίνα μας τα προϊόντα που προτείνουμε παρακάτω, πριν έρθουν τα κρύα. Γι αυτό, αν διαβάζετε τώρα το άρθρο και παράλληλα, στον καιρό του κινητού σας, παρατηρείται ότι το κρύο θα έρθει τις προσεχείς ημέρες, προτείνουμε να πάτε τώρα να αγοράσετε ό,τι δεν έχετε και φυσικά να το εντάξετε στη ρουτίνα σας.

Ποια είναι τα απαραίτητα λοιπόν για τις χαμηλές θερμοκρασίες;

Κρέμα χεριών: Την έχετε παντού μαζί. Στο νεσεσέρ σας, στο κομοδίνο σας, στην κουζίνα, δίπλα από το απορρυπαντικό πιάτων, στο νεσεσέρ που έχετε στην τσάντα σας ή ακόμα και χύμα στην τσάντα σας. Πάντα και παντού μαζί. Τα χέρια εκτίθενται στο κρύο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος, για αυτό είναι σημαντικό να τα ενυδατώνουμε συχνά. Τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *